U utorak online radionica engleskog jezika

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar za narednu sedmicu su pripremili novu online radionicu, u toku koje će prijavljena djeca razvijati samopouzdanje i vještine govora na engleskom jeziku.

utorak, 4. avgusta  u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana edukativna radionica pod nazivom Learning English, koju realizuju u saradnji sa školom engleskog jezika Helen Doron Montenegro.

Učenje po Helen Doron metodi je aktivan način učenja jezika, kroz igru i podsticajne aktivnosti u kojem su djeca neprikidno izložena engleskom jeziku u stimulativnom okruženju. Kroz edukativne igre djeca će učiti riječi na temu cvijeća na engleskom jeziku. Na taj način će se zabaviti, družiti sa vršnjacima, a istovremeno usvojiti  nova znanja, uz punu podršku i podstrek predavača. Radionicu će voditi licencirana Helen Doron nastavnica engleskog jezika Katarina Marković. Namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 7 godina.

Radionica će biti realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do utorka 4. avgusta do 15 sati, i to putem email-a [email protected], ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavljivanje je obavezno.