U utorak mališani će praviti kreativne geometrijske figure od kuće

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar organizuju naredne sedmice online radionicu u toku koje će djeca osnovnoškolskog uzrasta praviti zanimljive kreativne figure i razvijati maštu.

utorak, 21. jula u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana radionica pod nazivom Od čačkalice do figurice, koja je namijenjena djeci uzrasta od 6 do 12 godina.

Na ovoj radionici djeci će se na privlačan način predstaviti i nadograditi znanje o geometriji i geometrijskim oblicima. Ono što je posebno interesantno jeste što će upravo oni sami imati priliku da uposle spretne ručice i prave razne oblike i tako, kroz igru lakše upamte njihove nazive. Igraće se različitim igračkama koje liče na geometrijska tijela i oblike, ujedno i komunicirati sa svojim vršnjacima.

Za radionicu neophodno je pripremiti čačkalice i pakovanje plastelina.

Radionicu vodi Marina Bokan, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do utorka 21. jula do 15 sati, i to putem email-a [email protected], ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavljivanje je obavezno.