Takmičenje za srednjoškolce i studente, osvoji kartu za Spark.me 2019

Srednjoškolci i studenti mogu se prijaviti na takmičenje i osvojiti kartu za konferenciju Spark.me. Takmičenje je otvoreno do 26. aprila, a pet najboljih učesnika biće nagrađeno kartom.

Ovogodišnja Spark.me konferencija biće održana 25. i 26. maja u Tivtu.

„Sa željom da omogući zainteresovanim mladim ljudima da se bliže upoznaju sa profesijama budućnosti i načinima na koje tehnologija mijenja poslovno okruženje ali i našu svakodnevnicu, kompanija doMEn d.o.o., agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, je objavila takmičenje za srednjoškolce i studente koje za cilj ima da 5 najboljih učesnika nagradi kartom za Spark.me. Spark.me je jedna od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je ove godine zakazana za 25. i 26. maj, i organizuje se u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu”, navode oni.

Sve što je potrebno da bi se učesnici prijavili je da pošalju svoj rad (u vidu teksta, video snimka ili grafike), na jednu od sljedeće dvije teme – Naučnik u mom komšiluku (u okviru koje će predstaviti osobu iz svoje okoline koja inspiriše mlade ljude da se bave naukom ili je na polju nauke ostvarila značajan doprinos) i Sljedeće veliko tehnološko dostignuće (u okviru koje će predstaviti tehnološko dostignuće za koje smatraju da će značajno uticati na živote ljudi u godinama koje dolaze).

Radove slati na email adresu [email protected] a rok za prijavu je 26. april. Pravo učešća imaju srednjoškolci i studenti osnovnih i specijalističkih studija crnogorskih univerziteta koji su mlađi od 25 godina.

Dobitnici će biti objavljeni 30. aprila na portalu www.stemedukacija.me, gdje se može naći i više informacija o takmičenju.

„Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Osvojene karte uključuju pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Karte ne uključuju troškove prevoza i smještaja“, pojasnili su iz ove kompanije.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena tri ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija) i Kejt Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija je praksa utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja).

Kako su najavili, u narednom periodu objaviće imena ostalih govornika na konferenciji.

„Spark.me, jedna od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju organizatora.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me, a cijena karte je 300 eura.

„Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 eura”,

Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje.

Više informacija o Spark.me 2019 mogu se naći na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalogu www.instagram.com/sparkdotme/.