Sljedeće sedmice u Petrovcu manifestacija Dječji dani

U Petrovcu će se od 12. do 16. avgusta na platou ispred Spomen doma Crvena komuna na šetalištu održati festival Dječji dani u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

“Manifestacija za najmlađe će početi u ponedjeljak, 12. avgusta u 18 sati i 30 minuta programom Dječije zavrzlame koji su osmislile vaspitačice Sandra Fuštić i Irena Tomović, dok će se od 20 sati održati predstava Sedam Snežana i patuljak kulturno kreativnog centra Akord iz Nikšića”, navodi se u saopštenju.

Za utorak, 13. avgust planirana je animacija za najmlađe u izvođenju Event Montenegro iz Podgorice, a nakon nje će dječiji glumac i zabavljač Šanta Panta izvesti predstavu Ko to tebi ljubav daje.

Dva događaja su planirana i za srijedu, 14. avgust: likovna radionica i predstava Skočiđevojka Dramskog studija Budva.

“Druženje sa klovnovima je predviđeno za četvrtak, 15. avgusta, a Dramski studio Budva će se još jednom predstaviti najmlađim gostima i mještanima edukativnom predstavom More i plastika. Još jedna umjetnička radionica je planirana za petak, 16. avgust, a nakon nje će Teatar mladih sa Cetinja izvesti predstavu Crvenkapa, dodaje se u saopštenju.

Svi programi su besplatni i održavaju se u terminima od 18 sati i 30 minuta i 20 sati.

Manifestacija za najmlađe goste i mještane će se nastaviti i 17. avgusta, kada će se na Trgu pjesnika u Starom gradu u Budvi održati zabavno veče sa animacijom, muzikom i plesom. Program će početi u 19 sati.

Izvor: Antena M