Predstava Reci ne antibioticima (5+) na YouTube-u

Mali atelje Arlekin, povodom Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade, objavio je na svom YouTube kanalu edukativnu predstavu Reci ne antibioticima (5+).

Predstavu su radili u saradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom World Health Organization (WHO) i Ministarstvo zdravlja CrneGore.

Cilj predstave je, kako kažu, podizanje svijesti kod djece i njihovih roditelja o važnosti higijene, zdravog života i edukaciji o (ne)korišćenju antibiotika u liječenju prehlada kod djece.

Projekat su pripremile Ivona Čović Jaćimović i Žana Gardašević Bulatović po tekstu Mila Masoničića. Izbor muzike potpisuje Vasilije Todorović, a scenografiju i kostime mr Nela Darmanović Mahmutović.

Igraju: Nađa Spasojević, Arijana Đokić, Nina Čelebić, Mia Vojvodić, Jelena Popović, Viktor Brković, Anja Komnenić, Helena Stanojković, Kalina Gordian i Milica Folić.

Iz Arlekina su najavili da će se njihov tim ovih dana potruditi da publiku, dok su doma, animiraju i pošalju zdrave i duhovite prijedloge kako da na kreativan način provedu vrijeme.

“#Ostanidoma – uživajte i učite kroz pozorište”, poručuju iz Malog ateljea Arlekin.

Foto: Printscreen (YouTube)