Osjećam, razumijem, pokazujem – online radionica za osnovce

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar organizuju naredne sedmice novu online edukativnu radionicu u toku koje će djeca zajedno sa vršnjacima, međusobnom komunikacijom i igrama ući u svijet emocija.

četvrtak, 30. jula u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana edukativna radionica pod nazivom Osjećam, razumijem, pokazujem, koja je namijenjena djeci uzrasta od 6 do 10 godina.

Djeca će kroz razgovor i zanimljive igre naučiti da prepoznaju svoje i emocije drugih i da ih izražavaju na prihvatljiv način. Cilj radionice je podsticanje razvoja emocionalne inteligencije kod djece s naglaskom na izražavanje i poštovanje osjećanja, kako svojih tako i tuđih. Osim toga, u fokusu će  biti i međusobna komunikacija djece sa svojim vršnjacima čime se podstiče veći stepen samopouzdanja i socijalizacije.

Radionicu vodi Jelena Lacman, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do četvrtka 30.jula do 15 sati, i to putem email-a [email protected], ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavljivanje je obavezno.