Održana Čudovišna žurka: Jovana, Dunja, Jana i Balša pobjednici

Preko sedamdeset mališana uživalo je u subotu popodne u četvrtom izdanju Čudovišne žurke, tematskog maskenbala za djecu.

“Uživali smo u sjajnoj atmosferi, a mališani i njihovi roditelji su nas ponovo oduševili kako kreativnošću tako i ponašanjem tokom programa. Interesovanje za Čudovišnu žurku je svake godine sve veće pa smo ovog puta imali i revijalne učesnike jer nam je želja bila da uživaju svi mališani koji su danas došli na druženje“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

O najboljim maskama je odlučivao četvoročlani žiri u čijem sastavu su bile Bojana Radević-Radojević, članica organizacije Animatori Zabavljatori, Tamara Raičević, učenica sedmog razreda Osnovne škole „Radojica Perović“, Una Stanković, učenica šestog razreda Osnovne škole “Pavle Rovinski“ i Jelena Vuksanović, brend menadžerka u kompaniji Ataco.

Proglašeni su pobjednici u tri kategorije najstrašnija maska, najoriginalnija maska i najčudovišnija maska. Titulu najstrašnije maske ponio je Balša Nikezić sa maskom Zombi. Titula najoriginalnija maska pripala je Dunji i Jani Raković za masku Zombi i vještica dok je titulu najčudovišnije maske odnijela Jovana Repić za masku Osmi putnik. Pobjednicima su uručene diplome koje su pripremili organizatori i pokloni koje su obezbijedili KidsLand, Ataco i Henkel. Dok je žiri donosio odluku mališani su uživali u veselom druženju sa Animatorima Zabavljatorima.

Čudovišnu žurku su organizovali šoping mol Delta City i agencija Memento marketing i komunikacije.

Fotografije možete pogledati OVDJE