O nama

  

Porodični vodič je jedinstveno mjesto na kojem roditelji mogu da dobiju sve potrebne informacije o tome kako da provedu slobodno vrijeme sa djecom i rade zabavne stvari, u cijeloj Crnoj Gori, a da ne gube vrijeme istražujući gdje se šta nudi.

Ovaj sajt je dio Udruženja Roditelji i njegovog socijalnog preduzeća Kreativa lab. Uz pomoć portala Roditelji.me okupili smo izuzetno veliku web zajednicu i naše web stranice mjesečno posjeti najmanje 80 hiljada jedinstvenih posjetilaca (uglavnom iz Crne Gore).

Da bi olakšali roditeljstvo i djetinjstvo pripremili smo ovaj jedinstveni vodič: Porodični vodič.Ovdje se na jednom mjestu mogu naći sadržaji važni za djecu, roditelje i porodicu.

Ovaj sajt ima jasnu i nekomplikovanu preglednost i pristupačnost, kako sa mobilnih telefona, tako i sa računara/tableta.

Osim roditelja, Porodični vodič je namijenjen i svima onima koji svoj sadržaj kreiraju vodeći se potrebama roditelja i djece, tj. porodice kao ciljne grupe. Prezentacijom na porodičnom vodiču imaju priliku da sami kreiraju sadržaj odnosno informacije koje žele da prezentuju roditeljima.

Pozivamo ih da predstavite svoje usluge i servise i upoznaju roditelje u Crnoj Gori sa onim što nude njima i njihovoj djeci. Prezentacijom na porodičnom vodiču imaju priliku da sami kreiraju sadržaj odnosno informacije koje žele da prezentuju roditeljima. Od našeg tima dobijaju podršku u pisanju, pripremanju, prilagođavaju ali i adekvatnom prenošenju poruke budućim i sadašnjim korisnicima i klijentima.

*Na ovom sajtu kao i na sajtu Roditelji.me nije dozvoljeno promovisanje i reklamiranje adaptiranih mliječnih formula, u skladu sa politikom Udruženja Roditelji koja se odnosi na podršku dojenju, kao ni proizvoda i usluga koji dokazano štete zdravlju djece.