IV Novogodišnji bal sa magarcima posjetilo oko 3 hiljade ljudi i djece

Više od tri hiljade ljudi, mahom roditelja sa djecom, uživalo je u IV Novogodišnjem balu s magarcima za djecu i odrasle, koji se ovog vikenda održao na Farmi magaraca Martinići.

Uz domaće kuvano vino i priganice, posjetioci su imali priliku da se druže sa magarcima i da uživaju u svjetskim hitovima.

“Ovo je prvi put da na Balu imamo i nekoliko tezgi mladih poljoprivrednih proizvođača koji su izložili med, vino, ljekobilje i začine, čime smo dali naš doprinos i podršku poljoprivrednoj proizvodnji u Crnoj Gori.  Radimo na tome da ova manifestacija postane tradicionalna i da je uvrsitimo u redovne festivalske programe u Crnoj Gori.  Naša je farma, pored manastira Ostrog i festivala Rijekom Zetom jedna od tri atrakcije koje preporučuje svjetski turistički vodič Lonely Planet”, kažu na Farmi.

Farma naredne nedjelje očekuje 50.000 posjetioca za svega tri godine prisustva u javnosti, a ove godine bilježi i posjetu oko dvije hiljade njemačkih turista, a sve zahvaljujući filmu o Crnoj Gori koji je prikazan na njemačkoj TV SAT 1 i na TV Vijesti.

Izvor: Vijesti