U Razvojnom centru Podgorica likovna radionica Moj lični znak

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Likovna radionica pod nazivom Moj lični znak, koju Razvojni centar udruženja Roditelji u Podgorici realizuje u saradnji sa NVO Proces, biće održana u četvrtak, 23. januara, sa početkom u 19 sati.

Naše okruženje je sačinjeno od mnoštvo simbola, nevidljivih i vidljivih, kojima međusobno komuniciramo. Oni mogu nositi univerzalno značenje, ali vrlo često mogu biti i lični. Naša imena, takođe, nose određeno značenje. Na radionici djeca će se baviti vizualnim prikazivanjem svojih inicijala. Služeći se likovnim elementima – bojom, oblikom, linijom-svako dijete će dati jediinstveni pečat svom znaku. Na ovaj način upoznaće se jednim segmentom grafičkog dizajna, a to je stvaranje logotipa. Kroz ovu aktivnost djeca će promišljati o načinu spajanja dva grafička elementa u vidu slova, čime će se, pored kreativnosti, podsticati i sposobnost za rešavanje problema.

Radionicu vode grafičke dizajnerke Arijana Kadić i Anja Marinović, a namijenjena je djeci uzrasta od 8 do 12 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Čarolija 300×250

Narednih dana