U Razvojnom centru nova kreativna radionica Tangram 10

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Nova zanimljiva kreativna radionica u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici pod nazivom Tangram 10 biće održana u ponedjeljak, 20. januara, sa početkom u 18 sati.

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 4 do 8 godina.

Tangram 10 ili tangram za mene i tebe zamišljena je kao radionica  individualnog rada sa djecom mlađeg uzrasta. Deset studenata specijalističkih studija FVU Univerziteta Mediteran i deset polaznika radionice radiće na tangramu, drevnoj istočnjačkoj slagalici, na kreativan i zabavan način. Tangram se sastoji iz 7 različitih objekata koji se mogu slagati i kombinovati na različite načine, gradeći slike-figure.

Radionica doprinosi razvoju geometrijske i vizuelne kombinatorike, mašte i koordinacije. Broj mjesta je ograničen na 10.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Čarolija 300×250

Narednih dana