U ponedjeljak kreativna radionica Uskršnja čarolija

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Kreativna radionica pod nazivom Uskršnja čarolija, namijenjena djeci uzrasta od sedam do 12 godina, biće održana u ponedeljak, 22. aprila, u Razvojnom centru udruženja Roditelji sa početkom u 18 sati.

U susret Uskršnjoj euforiji, djeca će imati priliku da prave unikatne ukrase za Uskrs od papira u boji, kartona, ukrasnih trakica, cirkona stikera i slicnih materijala…Na ovaj način kod djece će razvijati maštu i kreativnost, ali i vježbati preciznost, finu motoriku. Svojom autentičnošću i šarenim idejama mališani  će ukrasiti svoje domove i pripremiti se za predstojeće praznike.

Razvojni centar ovu radionicu realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica, a vodiće je dječiji animator i studentkinja Filozofskog fakulteta Majda Škrijelj. Broj mjesta je ograničen na 12.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Narednih dana

Ove sedmice tri nova filma u Cineplexx-u

Delta City

Cetinjska ulica b.b., Podgorica

Četiri nova filma na repertoaru Cadmus-a

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Hotel Yugoslavia

Ul. Danila Bojovića bb

O godišnjim dobima u četvrtak u Razvojnom centru

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Za mlađu djecu mmuzička radionica Uhvati ritam

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica