U petak u Nikšiću čitalačka radionica

Grad: Nikšić | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić

Nikole Tesle bb, 81400 Nikšić

O događaju

Radionica na kojoj će biti predstavljena knjiga Sve je dozvoljeno – ili Uvijek biti dobar, to niko ne može, njemačke autorke Nele Most, biće održana u petak, 21. juna, u prostorijama Igračkoteke i Razvojnog centra u Nikšiću sa početkom u 19 sati.

Ova predivna basna će inspirisati učesnike radionice da razgovaraju o tome zašto je lijepo ponašanje važno, šta nije kulturno i zbog čega uvijek treba da se trudimo da budemo dobri. Nakon čitanja i razgovora o knjizu, djeca će imati priliku da učestvuju u igri i da se kreativno izraze. Želja je da se ovim aktivnostima kod djece podstakne mašta, razmišljanje i izražavanje, kao i kreativnost i razvoj sitne motorike.

Radionicu realizuje Čigralište, a vodiće je njegova autorka Aleksandra Vujisić. Namijenjena je djeci uzrasta od četiri do sedam godina. Broj mjesta je ograničen na 10.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Čarolija 300×250

Narednih dana