U petak radionica Praznično druženje

Grad: Nikšić | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić

Nikole Tesle bb, 81400 Nikšić

O događaju

Radionica pod nazivom Praznično druženje, namijenjena djeci uzrasta od 4 do 9 godina, biće održana u petak, 13. decembra, u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Nikšiću sa početkom u 18 sati.

U susret predstojećim praznicima ideja radionice je tematsko druženje sa mališanima, vilom i Babom Mrazicom. Djeca će imati priliku da se druže sa vršnjacima, pjevaju novogodišnje pjesme i napišu pismo želja čuvenom Djeda Mrazu, ali i sami kreiraju pismo, kovertu i čestitku koristeći reciklirani materijal, papir, šljokice i ukrase. Cilj radionice je unapređivanja znanja o načinu proslavljanja praznika i vježbanje fine motorike šake i koordinacije oko ruka.

Radionicu će voditi vaspitačica Ana Pejović, a broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Čarolija 300×250

Narednih dana

Koncert učesnika IX Ljetnjeg kampa za kamernu muziku

Galerija “Risto Stijović”

Stara Varoš, Podgorica