U petak radionica Kroz svijet osjećanja

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Kreativno edukativna radionica Kroz svijet osjećanja, za djecu uzrasta 5 do 7 godina, biće održana u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici u petak, 18. oktobra, sa početkom u 19 sati.

Na radionici ćemo, uz pomoć zanimljivih interaktivnih aktivnosti govoriti o osjećanjima, kako da ih prepoznamo ali i kako da ih na odgovarajući način iskažemo. U kreativnom dijelu mališani će imati priliku da bojom crtaju neka od osjećanja, kako bi mogli da uvide kako bi emocije izgledale kada bi bile boja i linija. Cilj radionice je slobodno ispoljavanje svoje jedinstvenosti, prepoznavanje i iskazivanje emocija, ali i razvoj kreativnosti i socijalizacije.

Radionicu vodi vaspitačica Bojana Đukanović, a broj mjesta je ograničen na 15.

Razvojni centar radionicu realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica.

Čarolija 300×250

Narednih dana

Koncert učesnika IX Ljetnjeg kampa za kamernu muziku

Galerija “Risto Stijović”

Stara Varoš, Podgorica