U petak NTC radionica za djecu i roditelje

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Hotel Ramada

Bulevar Save Kovačevića 74

O događaju

NTC radionica za djecu i roditelje, na kojoj će predavač biti Uroš Petrović, biće održana u petak, 23. novembra, u sali Milenijum Hotela Ramada, sa početkom u 19 sati.

Vrtić Artić Pinokio poziva svu radoznalu djecu i roditelje da im se pridruže i zakorače u svijet zagonetki sa Urošem Petrovićem.

Besplatne karte se mogu preuzeti u  NTC centru Podgorica u PPU Artić Pinokio, a broj mjesta je ograničen. Više informacija mogu se dobiti pozivom na broj 067 257 479.

Uroš Petrović je koautor NTC programa za škole. Književnik, autor 12 knjiga iz područja književnosti za djecu i mlade za koje je dobio isto toliko nagrada. Knjige su mu objavljene i na italijanskom, grčkom, makedonskom, mađarskom i češkom jeziku. Dobitnik je i većeg broja prestižnih nagrada za fotografiju. Dugogodišnji je predsjednik Mense Srbije i član Borda direktora Mense International. Gostujući je predavač na više fakulteta i drugih obrazovnih ustanova u Srbiji i drugim zemljama.

Program NTC učenja je sastavljen iz različitih aktivnosti i igara za djecu, koje se temelje na saznanjima o razvoju i radu mozga i koje, kako mnoga istraživanja pokazuju, imaju pozitivan efekat na razvoj mozga u periodu kada je to najvažnije, u periodu najintenzivnijeg rasta i razvoja, od rođenja, pa do približno desete godine starosti. Igra kao unutrašnja motivacija deteta je ključni faktor NTC programa.

Čarolija 300×250

Narednih dana