U Nikšiću edukativna radionica za djecu Moj grad

Grad: Nikšić | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić

Nikole Tesle bb, 81400 Nikšić

O događaju

Edukativna radionica pod nazivom Moj grad, namijenjena djeci uzrasta od 8 do 12 godina, biće održana u srijedu, 11. septembra, u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Nikšiću sa početkom u 19 sati.

Djeca će imati priliku da razvijaju sposobnost individualnog i rada u paru i grupnog rada, sposobnost komunikacije, kao i stvaranja i korišćenja kreativnih ideja. Kroz raznovrsne aktivnosti savladaće vokabular koji se odnosi na poznata kulturno- istorijska mjesta u njihovom gradu. Potom će, kroz kreativne aktivnosti, svoj grad i najdraža mjesta predstaviti na engleskom jeziku.

Radionicu vode nastavnice Milka Cerović i Aleksandra Krivokapić iz Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM u English Access Microscholarship Programu Nikšić. Broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Čarolija 300×250

Narednih dana

Edukativna i kreativna radionica pod nazivom U carstvu uloga

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Dvojezična radionica posvećena Alisi u zemlji čuda

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

U četvrtak radionica Pripremimo se za čitanje i pisanje

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica