Radionica Pelikani Skadarskog jezera

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Edukativna radionica pod nazivom Pelikani Skadarskog jezera koju Razvojni centar udruženja Roditelji u Podgorici realizuje u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore, biće održana u srijedu, 16. oktobra, u 19 sati.

Na ovoj radionici djeca će imati priliku da nauče nesto više o Skadarskom jezeru koje predstavlja jedno od najbogatijih staništa ptica u Evropi. Posebno će biti riječi o životu veličanstvenih kudravih pelikana, koji su glavna atrakcija i zaštitni znak Skadarskog jezera. Osim toga, imaće priliku da saznaju  koje su veličine, čime se hrane, kako izgledaju njihove bebe, kuda idu kao i brojne druge zanimljivosti.

Radionica je namjenjena djeci uzrasta od 5 do 10 godina, a vodiće je biološkinja Bjanka Prakljačić. Broj mjesta je ograničen na 15.

Razvojni centar radionicu realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica.

Čarolija 300×250

Narednih dana

Koncert učesnika IX Ljetnjeg kampa za kamernu muziku

Galerija “Risto Stijović”

Stara Varoš, Podgorica