Radionica o dojenju u Razvojnom centru

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Savjetodavna radionica za trudnice, mame i bebe pod nazivom Dojenje bez prepreka biće održana u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici u utorak, 15. oktobra, sa početkom u 19 sati.

Prilikom dojenja mogu se javiti nedoumice i problemi koji se lakše rješavaju uz podršku. Vršnjačke savjetnice za dojenje udruženja Roditelji pozivaju sve trudnice, mame i bebe koje imaju pitanja i nedoumice u vezi sa dojenjem da se prijave i prisustvuju radionici.

Vršnjačke savjetnice za dojenje udruženja Roditelji odgovaraće na pitanja i pružiti praktičnu i neposrednu podršku prisutnima.

Razvojni centar radionicu realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica.

Čarolija 300×250

Narednih dana

Koncert učesnika IX Ljetnjeg kampa za kamernu muziku

Galerija “Risto Stijović”

Stara Varoš, Podgorica