Psihološka radionica za roditelje u Razvojnom centru

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Radionica za roditelje koju će voditi psihološkinja Jelena Mašnić pod nazivom Kakve roditelje djeca najbolje čuju biće održana u utorak, 23. aprila, u Razvojnom centru udruženja Roditelji sa početkom u 18 sati.

Roditeljstvo je jedna od najizazovnijih i najsloženijih životnih uloga za koju ne mogu važiti jasno definisana pravila. Tako je nemoguće i nepotrebno da roditelji jednako tretiraju raznovrsne prirode i potrebe svoje djece. Tokom radionice roditelji će uz podršku psihološkinje sagledati svoj roditeljski stil i kvalitet uspostavljenih relacija sa djecom. Prijavljenim roditeljima će biti predočene mogućnosti kako da unaprijede odnos sa svojom djecom i šta je to što otežava taj proces, odnosno koje su moguće teškoće.

Ovu radionicu Razvojni centar realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Narednih dana

Ove sedmice tri nova filma u Cineplexx-u

Delta City

Cetinjska ulica b.b., Podgorica

Četiri nova filma na repertoaru Cadmus-a

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Hotel Yugoslavia

Ul. Danila Bojovića bb

O godišnjim dobima u četvrtak u Razvojnom centru

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Za mlađu djecu mmuzička radionica Uhvati ritam

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica