Predstava Kir Janja sjutra u Kotoru

Grad: Kotor | Kategorije: Pozorište

Kulturni centar “Nikola Đurković”

Obala b.b. 85330 Kotor

O događaju

Predstava Kir Janja Okret teatra iz Beograda, biće igrana u kotorskom Kulturnom centru “Nikola Đurković” u srijedu, 15. maja, sa početkom u 20 sati.

Predstava je rađena po jednom od najpoznatijih djela Jovana Sterije Popovića. Na duhovit i zanimljiv način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu i originalnu muziku, glumci su oživjeli živopisne likove kojima je Sterija opisao stanje u društvu, ali i ismijao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu.

Okret teatar je pozorišna trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama djeci i mladim ljudima približi svijet lektire.

Trupu čine diplomirani glumci sa iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim pozorištima “Boško Buha”, Pozorište na Terazijama, Jugoslovensko dramsko pozorište, Narodno pozorište, Madlenianum, kao i u televizijskim igranim serijama, dječijim televizijskim programima i igranim filmovima.

Glume: Marko Nikolić, Danijela Tanasković, Marija Ćeranić, Milan Vranešević i Nikola Krneta, dok adaptaciju i režiju predstave potpisuje Okret teatar.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni Kulturnog centra Kotor na dan igranja predstave i to od 10 do 12 sati i od 18 do 20 sati.

Čarolija 300×250

Narednih dana

Edukativna i kreativna radionica pod nazivom U carstvu uloga

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Dvojezična radionica posvećena Alisi u zemlji čuda

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

U četvrtak radionica Pripremimo se za čitanje i pisanje

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica