Pet novih filmova na repertoaru Cadmus Cineplex-a

Grad: Budva | Kategorije: Film

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

O događaju

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex, za period od 18. do 24. aprila, nalazi se pet novih filmova: Park čudesa, Prokletstvo ožalošćene žene, After, Bitanga s plaže i Pisma iz Venecije.

Park čudesa

Park čudesa je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mjesto gdje posjetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gdje žive zanimljivi i šareni likovi i gdje su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u Parku čudesa.

Prokletstvo ožalošćene žene

La Llorona. Ožalošćena žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Samo pominjanje njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelom svijetu. Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća, a metode sve više zastrašujuće. Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njena mala djeca ubrzo se nađu u bezizlaznoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnijeva je sveštenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.

After

Vrijedna studentkinja i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da slijedi. Takav sređeni život, raspašće se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po sopstvenim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi da izbjegne, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti. Njihova veza neće biti ni jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniće njihovu strast još snažnijom.

Bitanga s plaže

Priča prati neprekidne nevolje Mundoga (Matthew McConaughey), buntovne skitnice koja živi po sopstvenim pravilima. Od reditelja filma Buntovnica stiže nam The Beach Bum, osvježavajuća originalna i kontrasistemska komedija u kojoj igraju i Snoop Dogg, Isla Fisher, Zac Efron.

Pisma iz Venecije

Film je snimljen po klasičnom romanu Henrija Džejmsa, objavljenom 1888. godine. Mladi ambiciozni pisac Morton Vint, pokušava da pronađe pisma koja je njegov prerano preminuli pjesnički idol Džefri Aspern pisao svojoj prelijepoj ljubavnici Džulijani Bordoru. Decenijama nakon Aspernove smrti, Morton odlazi u Veneciju i pokušava da iskoristi njenu sestričinu Tinu ne bi li otkrio tajne koju krije ova porodica.

Izvor: CDM

Čarolija 300×250

Narednih dana