Ove sedmice u Cadmus Cineplex-u pet novih filmova

Grad: Budva | Kategorije: Film

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

O događaju

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex, za period od 11. do 17. aprila, nalazi se pet novih filmova: animirani Gospodin Link, akcija Helboj, drama Hotel Mumbaj, horror Groblje kućnih ljubimaca i komedija 100 dana 100 stvari.

Gospodin Link

Upoznajte gospodina Linka: 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom. Ali ne dopustite da vas izgled zavara… On je zabavan, sladak i predivno poslovan, što ga čini neodoljivim u porodičnoj avanturi studija Laika, autorima koji stoje iza animiranog filma Kubo i čarobni mač.

Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažuje neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturistkinjom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tokom putovanja na drugi kraj svijeta.

Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći porodicu na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.

Helboj

Helboj je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Majka Minjole.

Ultimativni antiheroj Helboj se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više vjekova, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Helboj, u stanju je da se suoči se s prijetnjom i bori s vješticom i njenom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je naslednik moći samog kralja Artura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Helboj mora vratiti svoje stare saveznike…

Hotel Mumbaj

Hotel Mumbaj govori o zapanjujućoj istinitoj priči o žrtvama i preživjelima razornih napada na Mumbaj 2008. godine.

Priča koja se bez straha bavi definisanjem globalnih problema našeg vremena. Priča o običnim ljudima. Pravim ljudima. Ljudima svih rasa, svih boja, svih vjeroispovijesti, povezanih u napornoj borbi za opstanak. Priča koja slavi najviše ideale čovečanstva – saosjećanje, hrabrost, suprotstavljanje i nepokolebljivu želju za životom.

Groblje kućnih ljubimaca

Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, film Groblje kućnih ljubimaca prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće.

Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

100 dana 100 stvari

Dvojica najboljih prijatelja imaju svoj startup i razvijaju novu aplikaciju. Toni voli svoj aparat za kafu. Pol obožava svoj pametni telefon. Toni ne može ništa bez svojih tableta za rast kose. Pol ne može da funkcioniše bez Amazona, Siri i svih svojih svetih patika. Jedan ne može preživjeti dan bez drugoga, ali se isto tako svaki dan takmiče ko je veći frajer. Sve se mijenja kad se nađu u svojim stanovima bez ijedne stvari, goli do kože.

Tada počinje prvi od 100 dana opklade koju su donijeli – odriču se svih stvari koje posjeduju i svaki dan dobijaju samo jednu nazad. Koliko su nam zaista neophodne sve te stvari koje posjedujemo i ko i šta smo bez njih? Odjednom, svakodnevni život postaje nevjerovatno komplikovan, a bio bi vrlo jednostavan za obojicu da nemaju goruću želju za pobjedom.

Izvor: CDM

Narednih dana

Novi repertoar bioskopa Cineplexx

Delta City

Cetinjska ulica b.b., Podgorica

Dva nova filma na repertoaru Cadmus Cineplex-a

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Cinema 213

Danila Bojovića bb, Nikšić

Ove sedmice u 3D kinu u Boki projekcije 3 filma

Centar za kulturu Tivat

Luke Tomanovića 4

Promocija zbirke i premijera predstave na temu vršnjačkog nasilja

KIC “Budo Tomović”

Ul. Vaka Đurovića 12, Podgorica

Radionica o dojenju u Razvojnom centru

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Radionica Pelikani Skadarskog jezera

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

U petak radionica Kroz svijet osjećanja

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica