Igrom do razvoja govora – edukativna radionica za roditelje

Grad: Podgorica | Kategorije: Radionice

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

O događaju

Edukativna radionica za roditelje pod nazivom Igrom do razvoja govora, koju Razvojni centar realizuje u saradnji sa logopedskim centrom Higia logos, a koju će voditi logoped, master defektologije Tanja Lukovac biće održana u petak, 15. marta, od 17 sati i 30 minuta.

Na radionici prijavljeni učesnici imaće priliku da saznaju nešto više o fazama govorno-jezičkog i komunikativnog razvoja i kako stimulisati govorni razvoj. Zapravo, kako  igrom možemo podstaći razvoj govora i koje su njene terapeutske moći. Kada se treba obratiti logopedu? Da li je svako kašnjenje zaista kašnjenje? Šta može da nosi neki „značajni rizik“ u govornim i komunikacijskim  poremećajima? Na ova i mnoga druga pitanja, roditelji će dobiti odgovore i razmijeniti iskustva.

Razvojni centar udruženja Roditelji ovu radionicu realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna –edukativna učionica.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Narednih dana

Ove sedmice tri nova filma u Cineplexx-u

Delta City

Cetinjska ulica b.b., Podgorica

Četiri nova filma na repertoaru Cadmus-a

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Hotel Yugoslavia

Ul. Danila Bojovića bb

O godišnjim dobima u četvrtak u Razvojnom centru

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Za mlađu djecu mmuzička radionica Uhvati ritam

Igračkoteka i Razvojni centar

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica