Humanitarna trka za pomoć u liječenju dječaka Save Rilija

Grad: Tivat | Kategorije: Humanitarna akcija

Knightsbridge Schools International Montenegro

Porto Montenegro bb, Tivat

O događaju

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro) u subotu, 11. maja, organizuje humanitarnu trku pod nazivom Tivat Fun Run, a sav prikupljeni novac biće usmjeren na liječenje dječaka Save Rilija iz Tivta.

“Humanitarna trka Fun Run se održava po peti put i postaje tradicionalan, vedar i pozitivan događaj humanitarnog karaktera koji okuplja veliki broj učesnika”, kazali su organizatori.

Dodaju da je trka otvorena za djecu i odrasle, pa i one koji se ne žele takmičiti za medalju već za opšti boljitak.

Trka se održava u subotu, 11. maja, sa početkom u 10 sati. Učesnici će moći da biraju između dvije rute: 5 km takmičarske rute ili 2 km Fun Run (zabavne) rute koja ne bi bila takmičarskog karaktera, te može i da se odšeta. Trka će početi i završiti se ispred KSI škole. Učesnici se mogu registrovati u prostorijama škole u periodu od 8 do 15 sati, kao i na sami dan trke, u periodu od 9 do 9 sati i 45 minuta. Za djecu mlađu od 12 godina potrebna je pratnja roditelja. Prvih 100 prijavljenih dobija Fun Run majicu.

Donacija za učešće iznosi 3 eura za djecu i 5 eura za odrasle učesnike.

“Na mjestu prijavnog centra, takođe će se moći kupiti tiketi za bogatu nagradnu lutriju, čije će se izvlačenje održati na platou ispred škole Knightsbridge, nakon proglašenja pobjednika. Svi registrovani učesnici uz registraciju dobijaju tiket za specijalnu lutriju”, navodi se u saopštenju KSI Montenegro.

Glavni pokrovitelj trke je Adriatic Marinas – Porto Montenegro, a kako navode organizatori, njima su se pridružile mnogobrojne firme i pojedinci koji su prepoznali važnost ovog projekta.

Trku su takođe podržali Opština Tivat, MUP CG – Područna jedinica Tivat i volonteri Crvenog krsta.

“Brojne donacije za organizaciju trke, nagradnu lutriju i podršku dešavanju, pored generalnog sponzora trke, pristigle su iz Pert – voća i povrća, PrintFoxa, pekare Jomivex, sportskih klubova Porto Montenegro Sports Club I Yacht Club, Tivat Running Club, Sportikus, Unwind Studio, hotela Regent, hotela The Chedi, Avanturističkog parka Lovćen, kozmetičkih i frizerskih salona Zen, Hair Culture, tivatskih restorana i kafića One, The Black Sheep, Minjon, Sumosan, Theodorus, i Big Ben, a kao i svake godine imamo profesionalnu podršku fotografa Mihaela Đuričića”, kaže se u saopštenju KSI Montenegro.

Narednih dana

Animirani film Mali princ u kinu Boka u kotoru

Kino Boka

Ulica 1 (istok-zapad), Kotor, Montenegro

Na repertoaru Cineplexx-a avantura Džumandži: Sljedeći nivo

Cineplexx Delta City

Cetinjski put, Podgorica

NTC radionica u Razvojnom centru u Nikšiću

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić

Nikole Tesle bb, 81400 Nikšić

Priredba Dječije novogodišnje čestitke

Centar za kulturu Tivat

Luke Tomanovića 4

U petak radionica Praznično druženje

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić

Nikole Tesle bb, 81400 Nikšić

Radionica Novogodišnje dječje maštarije

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Humanitarni novogodišnji bazar vrtića Pinokio

Mall of Montenegro

Bulevar Save Kovačevića 74