Crtać i još četiri nova filma na repertoaru Cadmus Cineplex-a

Grad: Budva | Kategorije: Film

Cadmus Cineplex

Mediteranska, Budva

O događaju

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex, za period od 23. do 29. januara, nalazi se pet novih filmova: animirani Vrijeme je za sankanje, drama Grudi, akcija Gospoda, drama Male žene i drama Žao nam je što smo vas propustili.

Vrijeme je za sankanje

Frenki i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zak i njegov rođak – snagator Čarli. Frenki je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke koje se raspadaju malo prije linije cilja. To je težak gubitak za Frenkija koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zak varao da bi se domogao pobjede. Frenki zahtjeva revanš trku… Zak pristaje, pod uslovom da Frenki napravi novu pistu za trku. Frenki je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, što je Zaku otvorilo oči, shvatio je da sa Frenkijem nema šale, smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zak je obezbijedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Frenki sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za Zaka.

Grudi

Novi film Marije Perović vodi nas u Nikšić na proslavu 25 godina mature i prati tri drugarice koje se okupljaju ovim povodom.  Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

Gospoda

Od reditelja Gaja Ričija, dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvjezdama u glavnim ulogama. Američki iseljenik Miki Person je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvjek želi povući iz tog posla, pokreće se niz zavjera, i podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Male žene

Priča o četri žene koje su odrasle u Americi u periodu nakon građanskog rata.

Žao nam je što smo vas propustili

Riki i njegova porodica vode tešku borbu s dugovima još od finansijskog sloma 2008.

Priliku da ih se oslobode dobijaju kada se Riki zaposli kao dostavljač. Kao i posao junakove supruge, njegovateljice, posao dostavljača je težak. Porodična veza je snažna sve do trenutka kada im se poslovni putevi razilaze, tada dolazi do sloma. Ken Louč prikazuje emotivnu krizu jedne radničke porodice prouzrokovanu sve većim klasnim razlikama u društvu.

Izvor: CDM

Čarolija 300×250

Narednih dana