Četiri nova filma na repertoaru Cadmus-a

Grad: Budva | Kategorije: Film

TQ Plaza

Mediteranska 8, TQ Plaza, V/536 Budva

O događaju

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex, za period od 16. do 22. maja, nalaze se četiri nova filma: Džon Vik 3: Parabelum, Pokemon detektiv Pikaču, Prevaranti i Djevojka.

Džon Vik 3: Parabelum

Hali Beri se pridružuje Kianu Rivsu u novom nastavku Džona Vika i upravo zato se još više veselimo trećem nastavku.

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica Džon Vik bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je raspisana potjernica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je ‘Ne ubij u hotelu’. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Vikovu smrt, pa su stoga sve ubice svijeta Viku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravnik Vinston dao mu je jedan sat prije nego što ubice krenu i Vik postane excommunicado. Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga odsjeku od svih drugih članova, Vik će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz Njujorka i ostao živ. Naravno, Vikov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

Pokemon detektiv Pikaču

Pokemon groznica i dalje trese svijet i neće tako brzo prestati, jer stiže prva živa Pokemon avantura sa popularnim Rajanom Renoldsom u ulozi legendarnog Pikačua!

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikaču će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni, susreću se s raznolikim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokemon svijet.

Prevaranti

Rimejk komedije iz 1988. “Pokvareni prevarant”, u kojoj se dvije prevarantkinje nadmeću ne bi li se riješilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi “sa tržišta”.

Djevojka

Lara je odlučna 15-godišnjakinja koja predano radi na tome da postane profesionalna balerina.

Uz podršku svog oca, u novoj školi ona se u potpunosti posvećuje svom cilju. Međutim, njene tinejdžerske frustracije i nestrpljenje počinju rasti nakon što shvati da se njeno tijelo odupire strogoj disciplini zato što je rođena kao dječak.

Izvor: CDM

Čarolija 300×250

Narednih dana

Edukativna i kreativna radionica pod nazivom U carstvu uloga

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

Dvojezična radionica posvećena Alisi u zemlji čuda

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica

U četvrtak radionica Pripremimo se za čitanje i pisanje

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica

Bracana Bracanovića 74/a, Podgorica