Avantura Džumandži: Sljedeći nivo na repertoaru Cadmus Cineplex-a

Grad: Budva | Kategorije: Film

Cadmus Cineplex

Mediteranska, Budva

O događaju

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex, za period od 12. do 18. decembra, nalaze se četiri nova filma: avantura Džumandži: Sljedeći nivo, romantična komedija Umiješ li da čuvaš tajnu, horor Crni Božić i komedija Realna priča.

Džumandži: Sljedeći nivo

U filmu Džumandži ekipa se vratila, ali su se pravila igre promijenila.

Neko vrijeme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predjele od sušnih pustinja do snježnih planina, kako bi izbjegli najopasniju igru na svijetu.

Umiješ li da čuvaš tajnu

Romantična komedija o djevojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, ipak vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

Ema, mlada marketinška asistentkinja u velikoj korporaciji, pri povratku sa svog prvog, i to neuspješnog poslovnog putovanja, mora se suočiti i sa strahom od aviona. Ulaskom aviona u turbulenciju, strah je sasvim obuzima i ona ispriča sve svoje tajne stranom muškarcu sa sjedišta. Ipak, avion sretno slijeće, a Ema sjutradan ponovno susreće jučerašnjeg suputnika, i to u firmi u kojoj je zaposlena…

Crni Božić

Grupu studenata, za vrijeme njihovog božićnog raspusta, počinje da prati nepoznatčovjek. Ovo je rimejk čuvenog flma iz 1974. godine.

Realna priča

Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se cijeli svemir urotio protiv njega.

Izvor: CDM

Čarolija 300×250

Narednih dana

Koncert učesnika IX Ljetnjeg kampa za kamernu muziku

Galerija “Risto Stijović”

Stara Varoš, Podgorica