Animirani film Misija Arktik stiže u Cadmus Cineplex

Grad: Budva | Kategorije: Film

Cadmus Cineplex

Mediteranska, Budva

O događaju

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex, za period od 16. do 22. januara, nalaze se novi filmovi: Misija ArktikAjvar, Loši momci zauvijek i Kler Darling.

Misija Arktik

Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika.

Ajvar

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vrijeme živi u Stokholmu. Imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gdje se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Loši momci zauvijek

U trećem dijelu ćemo gledati kako policija Majamija i njena specijalna jedinica AMMO ima namjeru da uhapsi Armanda Armasa, vođu ozloglašenog kartela droge.

Kler Darling

Prvog dana ljeta Kler Darling se budi ubijeđena mišlju da joj je to posljednji dan života. Ona odlučuje da isprazni kuću i proda sve bez izuzetka, od Tifani lampi do raznih drugih stvari koje posjeduje. Svi ti predmeti nose odjek tragičnog i blistavog života. Ovo posljednje ludo stanje Kler, poslije dvadeset godina vraća kući njenu kći Mari.

Izvor: CDM

Čarolija 300×250

Narednih dana