Dječiji kulturni vikend u Kumboru

Nevladino udruženje Kulturno – kreativna radionica Kumbor organizovaće Dječiji kulturni vikend u subotu i nedjelju, 14. i 15. septembra, u Domu kulture u Kumboru.

U subotu, 14. septembra, biće odigrana predstava Dječija prava i zabava sa Šantom Pantom, a potom priređen mjuzikl Nikad više ti i ja za mame i tate. U nedelju, 15. septembra, biće upriličen program Veče otvorene knjige, a učestvuju Dejan Đonović i Sonja Padrov Tešanović.

“Za Šantu Pantu i pisce Dejana Đonovića i Sonju Padrov Tešanović smo se odlučili jer su bliski djeci da bi bili opušteni i uživali u njihovim poznatim pjesmama i predstavama koje su izvođene i u drugim gradovima Crne Gore. Ulaz za oba programa je besplatan i pozivam djecu i njihove roditelje da nam se pridruže”, kazala je predsjednica Udruženja Mirjana Ivanović.

Kako je kazala, NVU Kulturno – kreativna radionica Kumbor sve programe realizuje u okviru projekta Dječije kulturno ljeto koji je podržala Opština HN

“Prošlog vikenda u saradnji sa KSC Diano priredili smo veče plesa za djecu U ritmu ljeta. Narednog vikenda planiramo strip radionicu koju će voditi Nikola Ćurčin, a za kraj ovog mjeseca muzički program”, najavila je Ivanović.

Izvor: Radio Herceg Novi