Danas novogodišnji Bazar u Budvi

Nedjelja, 22. decembar, u Budvi rezervisana je za šesti po redu novogodišnji Bazar, koji će okupiti ljude velikog srca spremne da doniraju i pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Hotel „Slovenska plaža“ biće mjesto humanosti, ali i promocije porodičnih vrijednosti s obzirom da su organizovane brojne aktivnosti namijenjene i djeci i roditeljima.

„Organizujemo šesti po redu humanitarni Bazar a skupljena sredstva biće namijenjena za Vanju Jovanovića koji boluje od Apertovog sindroma, a objavićemo naknadno i njegov žiro račun“, kazala je organizatorka Bazara Nadežda Emilfab za FOS.

Bazar počinje u 11 sati i trajaće sve do 17 sati.

„Svako ko uzme sto za svoju izložbu ili promociju svog biznisa plaća 20 eura a novac ide u humanitarne svrhe”, kazala je organizatorka.

Takođe, dan će biti upotpunjen i zabavnim programom koji će oduševiti i mališane ali i njihove roditelje.

„U periodu od 11 do 17 sati imamo bogat program: zabava da djecu, sportski dio, work šopovi, izložba, muzički program, dječiji koncerti, prodaja suvenira ali i besplatno piće i slatkiši za djecu od Dukley Beach Lounge koji su nam glavni sponzori na svakom Bazaru. Prvi put ove godine imamo partnere a to je Budvanska rivijera koja nam je izašla u susret u svakom smislu. Na bazaru će gosti biti i djeca svih zaposlenih a ono što je najvažnije Budvanska rivijera će napraviti direktnu donaciju za Vanju “, najavljuje Emilfarb.

Najmlađe će uveseljavati i Djeda Mraz pa čak ni loše vrijeme, poručuje organizatorka, ne može pokvariti ovu veliku, humanu priču.

„Ako bude lijepo vrijeme događaj će biti u parku hotela. Ukoliko bude kiša bićemo ipak u zatvorenom prostoru“, kazala je ona.

Prijatelji ovogodišnjeg Bazara su, kako najavljuje Nadežda Emilfarb, Opština Budva, Budvanska rivijera, Dukley Gardens kao i brojni mediji koji su podržali akciju.

Izvor; FOS Media