Danas nastup Kukivon Tekvondo Demo tima u Podgorici

U okviru ovogodišnjeg festivala Dani korejske kulture, nastupiće kukivon Tekvondo demonstracijski tim  (Kukkiwon Taekwondo Demonstration Team) u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore u Podgorici u utorak, 11. juna, sa početkom u 17 sati i 30 minuta.

Kukkivon Taekvondo demonstracijski tim, osnovan je 1974. godine, a prvenstveno se fokusira na promovisanje sporta, korejske tradicije i kultrure  i korejskog nacionalnog identiteta u inostranstvu. Tim se Sastoji se od 20 vrhunskih korejskih tekvondo praktičara, koji su  posetili preko 100 zemalja radi unapređenja i širenja Tekvondo filozofije  i korejske kulture širom sveta.

Ovaj tim predstavlja nove načine Tekvondo demonstracija i nastupa držeći se tradicionalnih modula, ali se istovremeno prilagođava promenama kad god je to potrebno.

Ove godine će po prvi put predstaviti svoj jedinstveni nastup u Srbiji u Madlenianumu 10. juna u 20:00 dok ce u Crnoj Gori nastupiti u Sportsko-kulturnom centar Univerziteta Crne Gore u Podgorici 11 .juna u 17:30.

Besplatne ulaznice: https://www.tickets.rs/program/kukkiwon-taekwondo-demonstration-team-1015