Animatori Zabavljatori pozivaju volontere za posjete mališanima na dječijoj hematoonkologiji

Organizacija Animatori Zabavljatori poziva zainteresovane ljude koji žele da se pridruže njihovom volonterskom timu koji redovno posjećuje mališane na Odjeljenju za hematologiju i onkologiju u Institutu za bolesti djece.

“Organizacija Animatori Zabavljatori nastala je usljed velikog entuzijazma mladih ljudi da svojim idejama i aktivizmom upotpune dječije slobodno vrijeme na kvalitetan način. U okviru redovnih aktivnosti posjećujemo dječije onkološko odjeljenje KBC Podgorica i sa djecom različitih uzrasta radimo različite tematske radionice”, navode oni.

Kako su kazali, poziv je upućen ljudima koji mogu i žele da budu volonteri i koji će zajedno sa veselom grupom animatora, učiniti djeci boravak na odjeljenju prijatnijim, ali i svojim idejama i aktivizmom uticati na promjenu uslova boravka djece.

“Za grupe volontera organizovani su tematski timski sastanki, brojne timske i tematske obuke”, kažu iz Animatora zabavljatora.

Zainteresovani volonteri im se mogu javiti putem maila [email protected], pozivom na broj telefona 068 160 641, na njihovoj Facebook stranici Animatori Zabavljatori ili Instagram profilu @animatori_zabavljatori.